Politica de Livrare / Retur

Comenzile sunt livrate de la depozitul nostru din Ilfov şi ajung la destinaţie în interval de 1-2 zile lucrătoare de la înregistrarea comenzii dacă nu există întârzieri cauzate de diverși factori.

Toate comenzile înregistrate în sistemul nostru sunt expediate a doua zi şi ajung la destinaţie în următoarea zi lucrătoare. Timpul de livrare poate varia în funcție de volumul de comenzi înregistrate.

COSTURI ŞI METODE DE TRANSPORT

Produsele sunt livrate prin FAN Courier, DPD, Urgent Cargus sau SameDay.

Datorită faptului că livrarea se face printr-un agent terţ, nu putem garanta calitatea serviciului. Însă, pentru orice problemă privind procesul de livrare, nu ezitaţi să ne contactaţi.

RETURNAREA/SCHIMBUL PRODUSELOR

Clienții care nu sunt multumiți de produs îl pot returna și/sau pot alege un alt produs în limita contravalorii produsului returnat, cu respectarea termenilor și condițiilor de mai jos. Costurile de returnare sunt suportate de noi.

Clienții trendlymag.ro pot returna produsele cumpărate în termen de maxim 14 zile de la primire. Produsul comandat va fi returnat în aceeași stare în care v-a fost livrat, având aceeași etichetă atașată, ambalajul original și împreună cu documentele de livrare care l-au însoțit. În maxim 3 zile lucrătoare de la data returnării, îți vom înapoia contravaloarea comenzii.

În cazul în care s-a optat pentru schimbarea produselor comandate, noua comandă va fi procesată și expediată în maxim 72 de ore de la data returnării produselor comandate. Diferențele de preț vor fi returnate în maxim 3 zile lucrătoare de la data returnării produselor comandate.

Shopping Cart
Scroll to Top